Sal, Haz

Artı TV ve Artı Gerçek yayınlarında çalışanlara yönelik uygulamalar nedeniyle yaşanan süreçte çok sayıda kişi ve kurum sorunun çalışanların talepleri doğrultusunda çözümünü talep etti:

Bizler Artı TV ve Artı Gerçek için hizmet üreten iki şirkette ILO sözleşmeleri doğrultusunda imzalanan protokolu önemsiyoruz. Özellikle çalışanların yönetimde temsilinin önemli olduğunu biliyor ve bunun tüm kurumlara örnek olmasını diliyoruz.

Artı TV ve Artı Gerçek yönetiminin, çalışanların talepleri doğrultusunda yapıcı bir tutum takınmasını, haksızca işten çıkarılmaya çalışılanların işlerine iade edilmesini ve yaşananların en kısa sürede çözüme ulaşmasını istiyoruz

(İmzanızı eklemek için iletisim@diskbasinis.org adresine mail atabilirsiniz

Abuzer Aslan (SES Şişli Şube Eşbaşkanı), Adnan Alin (Emekliler Dayanışma Sendikası YK. üyesi), Adnan Gerger (Gazeteci), AEJ Türkiye Temcilciliği, Ahmet Buğra Kalender (Akademisyen) , Ahmet Çakır (DİSK Enerji Sen Genel Örgütlenme Sekreteri), Ahmet Şık (Milletvekili), Akın Olgun (Gazeteci), Akın Yanardağ (Şair), Ali Bostancıoğlu, Ali Ekber Kaypakkaya, Ali Isıyel (Gazeteci), Aliye Gümüş (Gazeteci), Alper İzbul (Gazeteci), Alper Taş, Alperen Güçoğlu, Altan Sancar (Gazeteci), Anıl Olcan (Gazeteci), Aram Duran (Gazeteci), Arif Kurtuluş, Arzu Acar (Eğitim Sen İstanbul Üniversiteler Şubesi Örgütlenme Sekreteriş, Aslı Odman (Akademisyen), Aslı Uluşahin, Aslı Takanay, Ayça Söylemez (Gazeteci), Ayfer Saki, Ayfer Yüksekdağ, Ayhan Kazancı /Koza Dağcılık Kültür Sanat ve Spor kulübü Yön. Kur. Üyesi), Aynur Özbakır, Ayşe Berktay (Yazar), Ayşe Çavdar, Dalkılıç, Ayşe Düzkan (Gazeteci), Ayşe Panuş (Öğretmen), Ayşegül Kaplan (Gazeteci)  Aziz Çelik (Akademisyen), Bahadır Özgür (Gazeteci), Bahar Akdemir (Kadın Zamanı Derneği), Bahattin Seçilir (Gazeteci), Barış Yarkadaş (Gazeteci - Eski milletvekili), Barış Yılmaz (Disk / Güvenlik-Sen İş yeri temsilcisi), Başaran Aksu (Sendikacı), Belma Fırat (Yazar), Besna Tosun, Betül Dünder (Şair), Betül Memiş, Beyza Kural (Gazeteci), Bilal Lekesiz (Gazeteci), Bilgehan Bilge, Burcu Gül (Kadın Zamanı Derneği), Bülent Şık (Akademisyen), Büşra Baytekin, C. Hakkı Zariç (Şair), Can Bursalı (Gazeteci), Canan Coşkun (Gazeteci), Canan Yüce (SYKP Genel Başkanı), Candan Yıldız (Gazeteci), Cansu Erginkoç, Cansu Pişkin (Gazeteci), Cem Yılmaz (Yapımcı), Cemal Bilgin (İKEP Genel Başkanı), Cemal Taşdan (Gazeteci), Cemile Baklacı, Cenk Yiğiter (Akademisyen), Ceren İskit (Gazetecilikte Kadın Koalisyonu Araştırma Koordinatörü), Ceren Sözeri (Akademisyen), Ceren Suntekin (Çizer), Ceren Uysal (Hukukçu), Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi, Çağla Meknuze Kırant, Çağlar Tekin (Gazeteci), Çiçek Tahaoğlu (Gazeteci), Damla Tarhan (Gazetecililkte Kadın Koalisyonu Ortadoğu Koordinatörü), Defne Özonur (Akademisyen), Deniz Faruk Zeren (Yazar), Deniz Ulkat (Müzisyen), Denizcan Abay (Gazeteci), Denizcan Akar (Gazeteci), Derya Ulkat (Müzisyen), Dicle Öztürk (Araştırma görevlisi), Dilek Başalan (Kadın Zamanı Derneği), Dilek Gül (Gazeteci), Dilek Şen (Gazeteci), Dilek Ülger (ZMO İstanbul Şube yöneticisi), Dindar Karataş (Gazeteci), Diren Cevahir Şen (Hukukçu), DİSK Sosyal İş 1 nolu Şube, DİSK Dev Yapı İş, Doğan Ergün (Gazeteci), Duygu Ergen, Duygu Boyraz Sancar, Duygu Rençber, Epu Özdemir (Kadın Zamanı Derneği), Efe Altay (Gazeteci), Ekin Baltaş (Kadın Zamanı Derneği), Elif Akgül (Gazeteci), Elif Ilgaz (Gazeteci), Elif İşcan Kocamış (Kadın Zamanı Derneği), Elif Ünal (Gazeteci), Emel İrtem, Emek Ergün (Akademisyen), Emin Atsız (DİSK Enerji Sen Genel Sekreteri), Emine Nar Kaya, Emre Orman  (Gazeteci), Emrullah Alp (Şair), Ender Ergün (Gazeteci), Enver Delibaş, Erdal Bayrakoğlu (Müzisyen), Eren Dinç (Gazeteci), Eren Güvendik (Gazeteci), Erhan Keleşoğlu (Akademisyen), Erkan Bulut (Satış elemanı), Erol Önderoğlu (Gazeteci), Ersoy Tan, Ertuğrul Mavioğlu (Gazeteci), Esin İleri (Gazeteci), Esma Yılmaz (Gazeteci), Esra Açıkgöz (Gazeteci), Esra Arsan (Akademisyen), Esra Tokat (Gazeteci), Evin Getiren (Gazeteci), Evren Kocabıçak, Evrim Kalınlıoğlu (Fotoğrafçı), Evrim Kepenek (Gazeteci), Eylem Ateş, Ezgi Duman (Hukukçu), Faruk Arhan (Gazeteci), Fatih Aça (Gazeteci), Fatma İnce, Ferda Koç (Yazar), Feride Eralp, Ferid Demirel (Gazeteci), Feryal Saygılıgil, Fırat Yeşilçınar (Gazeteci), Fırat Fıstık (Gazeteci), Fikran Kekilli (Gazeteci), Filiz Gazi (Gazeteci), Filiz Karakuş, Foti Benlisoy, Furkan Doğramacı, Gazete Fersude, Gonca Tokyol, Gökhan Arslan, Gökhan Tan (Gazeteci), Göktay Koraltan (Gazeteci), Gönül Korkmaz, Gözde Yel, Gülayşan Karaaslan (Aşçı), Gülşin Ketenci (Fotoğrafçı), Güler Yıldız (Gazeteci), Gülfer Akkaya, Güliz Sağlam, Gülizar Tuncer (Hukukçu), Gülseher Baba, Gülseren Adaklı (Akademisyen), Gülseren Pusat, Gültan Ergün (Eğitim Sen İstanbul 6 nolu şube kadın meclisi üyesi), Gülten Çakan (Kadın Zamanı Derneği), Gürsenay Dalveren, Güven Çelik (Yönetmen), Haber-Sen, Hacer Foggo,  Hacı Bişkin (Gazeteci), Hakdan Bingöl (Gazeteci), Hakkı Özdal, Hale Çelebi (Feminist), Halim Kır (LGBTİ aktivisti), Hamide Rencüzoğulları (Eğitimci- Araştırmacı - Yazar), Handan Koç (Feminist - Yazar), Hazal Güven (Gazeteci), Helin Alp, Hikmet Adal, Hilal Yağız (Gazeteci), Hülya Akpınar, Hülya Osmanağaoğlu, Hüseyin Tahmaz (Gazeteci), İlerici Kadınlar Meclisi, İHD Cezaevi Komisyonu, İlhan Koyu (Öğretmen), İlker Turgut,  İlker Yaşar (Gazeteci), İrfan Aktan (Gazeteci), İrfan Eroğlu (Emekli Öğretim Görevlisi), İzel Sezer, Jalal Haddad (Gazeteci/Çevirmen), Jinda Zekioğlu (Gazeteci), Kadınlar Birlikte Güçlü, Kadın Savunma Ağı, Kadın Zamanı Derneği, Kadriye Baymaz (Serbest Meslek), Kazım Gündoğan (Belgeselci), Kemal Aytaç (Hukukçu), Kemal Can (Gazeteci), Kemal Sarıoğlu (Gazeteci), Kırkyama Kadın Dayanışması, Kubilay Kartal, Kumru Başer (Gazeteci), Kutay Meriç (Halkevleri MYK Üyesi), Kübra Aygün (Öğrenci), Leman Yurtsever (İnsan hakları savunucusu), Levent Dölek, Limter-İş Sendikası, M. İrem Afşin (Gazeteci), Mazlum Çetinkaya (Gazeteci), Mehmet Emre Battal (Notabene Yayınları), Mehmet Ergün (Öğretmen), Mehmet Filoğlu, Mehmet Taha Deniz (Emekli), Mehmet Zülfü Deniz, Melahat İletmiş (Emekli Öğretmen), Melis Karaca (Gazeteci), Melis Tantan, Meltem Akyol (Gazeteci), Meral Camcı, Meriç Şenyüz (Gazeteci), Merve Erol (Gazeteci), Merve Yakut, Meryem Göktepe, Mesut Mike (Eğitim Sen 1 nolu Şube Başkanı), Metin Aksoy (Gazeteci), Mor Sarmaşık, Murat Büyükyılmaz (Gazeteci), Murat Güreş (Gazeteci), Murat İnceoğlu (Gazeteci), Murat Özveri (Çalışma ve Toplum Dergisi Yayın Yönetmeni), Murat Solmaz (DİSK Enerji Sen Genel İSİG Sekreteri), Murat Utku (Gazeteci), Murat Uyurkulak (Gazeteci- Yazar), Müjde Gürlek, Mürüvet Yılmaz, Musa Piroğlu (Milletvekili), Mustafa Burç (Öğretmen), Nazan Çelik, Nazan Kaya (Gazeteci), Nazan Üstündağ, Nazlı Andan (Kadın Zamanı Derneği), Nazmiye Kaya (Muhasebeci), Nebile Irmak Çetin, Nebiye Arı (Gazeteci), Nebiye Merttürk (Halkevleri Genel Başkanı), Necla Akgökçe, Necla Okyay, Nermin Sinar, Neşe İdil (Gazeteci), Neval Tan (Kadın Zamanı Derneği), Nevin Sungur (Gazeteci), Nida Kara (Gazeteci), Nevroz Ünverdi (Kadın Zamanı Derneği), Nevzat Onaran (Gazeteci), Nor Radyo, Notabene Yayınları çalışanları, Nuran Gülenç, Nuray Büyükdağ, Nuray Şimşek (Öğretmen), Nuray Pehlivan (Gazeteci), Prof. Dr. Nurcan Özkaplan (Akademisyen), Onurkan Avcı (Gazeteci), Osman Çaklı (Gazeteci), Osman Köse (Gazeteci), Osman Küçükosmanoğlu (İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri), Oya Özgüven, Oya Yağcı (Akademisyen), Ömer Kamil Kartal (Sendikacı), Özay Göztepe, Özengül Ergün, Özgür Aktütün, Özgür Narin Eğitim- Sen Ordu), Özkan Demir (Serbest Meslek), Özkan Gürbüz (Mühendis), Özgür Karabulut (DİSK Dev-Yapı İş Genel Başkanı), Pelin Daş, Pelin Ünker (Gazeteci), Peyda Işık (Büro elemanı), Pınar Gayıp (Gazeteci), Pınar Öğünç (Gazeteci), Ragibe Sat, Rahmi Yıldırım (Gazeteci), Ramazan Aydın, Recep Karadoğan (Gazeteci), Recep Yaşar, Resul Özkan (Sinemacı), Revşan Çetiner, Rezan Bulut (İnşaat Mühendisi), Ruken Yılmaz, Salim Çakır (Şair), Saim Tokaçoğlu (Gazeteci), Saniye Evren, Sare Öztürk, Sedat Bozkurt (Gazeteci), Sedat Şenoğlu, Selda Manduz (Gazeteci), Selim Doğan Koç (Öğrenci), Semiha Arı, Semra Çelebi, Serap Güre, Serdar Erbaş (Gazeteci), Serpil Ünal (Gazeteci), Serra Akcan, Servet Bakırtaş (Gazeteci), Seval Öztürk (Halkla İlişkiler Uzmanı), Sevda Akbal, Sevgim Denizaltı (Gazeteci), Sevil Özgenel, Sevinç Koçak, Sezen Yımaz (Gazeteci), Sibel Öz (Şair), Sibel Tekin (Gazeteci), Sibel Yükler (Gazeteci), Sinan Oğan (Sosyal Hizmet Uzmanı), Siren İdemen (Gazeteci), Stefan Martens (Gazeteci), Sultan Özer (Gazeteci), Süleyman Arıoğlu (Gazeteci), Süleyman Keskin (DİSK Enerji Sen Genel Başkanı), Şahika Hancı, Şahin Altuner (Şair), Şebnem Şeker (Kadın Zamanı Derneği), Şükran Şakir, Tarık Tolunay (Kentçizer), Taylan Öztaş (Gazeteci), Tekgül Arı (Yazar), Tevfik Kızgınkaya (Gazeteci - ÇGD Eski Genel Başkanı), Tezcan Durna (Akademisyen), Timur Soykan (Gazeteci), Tuba Çameli (Gazeteci), Tugay Candan (Gazeteci), Tuğba Baykal (Gazeteci), Tuğba Kaya, Tuğçe Canbolat, Tuna Altınel (Akademisyen), Tülay Korkutan (Kırkyama Kadın Dayanışması), Uğur Terzi, Umut Tarhan (Psikolog), Ümit Akçay (Yazar), Ümit Bahçacı (Optisyen), Ümit Efe (İnsan Hakları aktivisti), Ümit Özger, Vedat Örüç (Gazeteci), Veysi Dündar (Gazeteci), Volkan Kaya, Volkan Koç (Gazeteci), Yadigar Anlı Özcanlı (Gazeteci), Yasemin Yazıcı (Yazar), Yavuz Dönmez (Kameraman), Yeliz Temürtürkan, Yıldız Tar, Yıldız Yazıcıoğlu (Gazeteci), Yusuf Kanlı (Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı), Yücel Göktürk (Gazeteci), Zafer Ayden (DİSK Sine-Sen Genel Başkanı), Kıraç (İnsan hakları aktivisti- Yazar), Zale Karademir (Gazeteci), Zeki Kılıçaslan, Zekine Türkeri (Gazeteci), Zeynep Kıvılcım (Akademisyen), Zeynep Kuray (Gazeteci),  Zeynep Özatalay (Çizer), Zühre Demir (Eğitimci), Züleyha Gülüm (Milletvekili)

(İmzanızı eklemek için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atabilirsiniz