Prş, Eyl

Gazeteciler, Başbakan Yardımcısı ve geçici hükümet sözcüsü Bülent Arınç’ın, 24 Temmuz Basın Özgürlüğü Günü’nde Evrensel ve Özgür Gündem gazetelerini ‘bunlar suç makineleri’ olarak nitelediği sözleri hakkında suç duyurusunda bulundu..

24 Temmuz Basın Özgürlüğü Günü’nde katıldığı televizyon programında Evrensel ve Özgür Gündem gazetelerini hedef alan Arınç’ın basın özgürlüğünü güvence altına alan maddeleri ihlal ettiğini söyleyen gazeteciler, 27 Temmuz Pazartesi günü 10:00’da Çağlayan Adliyesi C kapısında buluşarak suç duyurusunda bulundu.

Genel Başkanımız Faruk Eren suç duyurusunda bulunan gazeteciler arasında yer alırken Genel Başkanımız ve Genel Sekreterimiz Adliye önündeki açıklamaya katılarak gazetecilerin eylemine destek verdi.

DİSK Basın-İş Prof. Dr. Tamer Aker sorularımızı yanıtlıyor Sizce pandemi sürecinde sahada çalışmak zorunda kalan gazetecilerin ru… https://t.co/gJC1pcRGhn
Cumartesi, 19 September 2020 07:30
DİSK Basın-İş Prof. Dr. Tamer Aker sorularımızı yanıtlıyor Evden çalışmanın yol açtığı yalıtılmışlık hissi kişinin üretkenlik ve… https://t.co/gAT4IXiYgF
Cuma, 18 September 2020 07:21