Cu, Eyl

Sendikamızın 70’inci Genel Kurulu’nun 5 Mayıs Pazar 2019 tarihinde saat 09.00’te Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İpek Sokak No:9 Beyoğlu / İstanbul adresinde toplanmasına çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın 12 Mayıs Pazar 2019 tarihinde saat 09.00’de  Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Katip Mustafa Çelebi Mahallesi İpek Sokak No:9 Beyoğlu / İstanbul adresinde toplanmasına,

Tüzüğümüz Madde 10 gereği üye sayımız 500’ün altında olduğu için genel kurulun üyelerle yapılmasına, genel kurul duyurusunun web sayfamızdan yapılmasına, genel kurul gündemlerinin şu şekilde belirlenmesine karar vermiştir.

70’inci Olağan Genel Kurul Gündemleri

1-Yoklama

2-Açılış ve saygı duruşu

3-Başkanlık Divanının oluşturulması