Ülkemiz karanlık günlerden geçiyor. Bir mafya liderinin ortalığa saçtığı iktidar bağlantılı kirli ilişkiler, yeni suikast iddiaları, iktidar sahiplerinin Meclis kürsüsünden yaptıkları tehditler, trollerin sosyal medya üzerinden yürüttükleri linç kampanyaları tüm toplumu endişeye sürüklüyor.
1960’lardan bu yana sırtını devlete dayayan katiller binlerce insanın hayatını çaldı. Katledilenler arasında Abdi İpekçi’den Uğur Mumcu’ya, İzzet Kezer’den Musa Anter’e Metin Göktepe’den Hrant Dink’e kadar çok sayıda gazeteci de yer alıyor.
Bu sabah HDP İzmir İl Örgütü’ne yönelik silahlı bir saldırı düzenlendi. Bir HDP çalışanı katledildi. Binada tesadüfen az kişinin bulunması büyük bir katliamı önledi. Suriye’de de bulunduğu anlaşılan saldırgan ya da saldırganların arkasında bulunan azmettiriciler, daha önce onlarca örneğini gördüğümüz kanlı bir senaryoyu hayata geçirmeye çalışıyor.
HDP’ye başsağlığı diliyoruz. Bu saldırı sadece HDP’ye değil tüm toplumadır.
Demokrasi ve barıştan yana olanlar bu kanlı senaryoları engelleyecektir.
Demokrasi ve halk düşmanı katiller bizi yıldıramayacak.

DİSK Basın-İş Genel Başkanımız Faruk Eren, Özgür Ülke Gazetesinin 28 yıl önce bombalanmasının yıl dönümü nedeniyle yapılan anmada… https://t.co/17rRCaisyd
Cumartesi, 03 December 2022 10:04
DİSK Basın-İş Ankara merkezli soruşturmada aralarında üyelerimizin de olduğu 9 gazetecinin tutuklanmasına karşı yapılan itiraz sa… https://t.co/tta9hh5Vmq
Cuma, 02 December 2022 09:50