Çrş, May

Ülkemiz karanlık günlerden geçiyor. Bir mafya liderinin ortalığa saçtığı iktidar bağlantılı kirli ilişkiler, yeni suikast iddiaları, iktidar sahiplerinin Meclis kürsüsünden yaptıkları tehditler, trollerin sosyal medya üzerinden yürüttükleri linç kampanyaları tüm toplumu endişeye sürüklüyor.
1960’lardan bu yana sırtını devlete dayayan katiller binlerce insanın hayatını çaldı. Katledilenler arasında Abdi İpekçi’den Uğur Mumcu’ya, İzzet Kezer’den Musa Anter’e Metin Göktepe’den Hrant Dink’e kadar çok sayıda gazeteci de yer alıyor.
Bu sabah HDP İzmir İl Örgütü’ne yönelik silahlı bir saldırı düzenlendi. Bir HDP çalışanı katledildi. Binada tesadüfen az kişinin bulunması büyük bir katliamı önledi. Suriye’de de bulunduğu anlaşılan saldırgan ya da saldırganların arkasında bulunan azmettiriciler, daha önce onlarca örneğini gördüğümüz kanlı bir senaryoyu hayata geçirmeye çalışıyor.
HDP’ye başsağlığı diliyoruz. Bu saldırı sadece HDP’ye değil tüm toplumadır.
Demokrasi ve barıştan yana olanlar bu kanlı senaryoları engelleyecektir.
Demokrasi ve halk düşmanı katiller bizi yıldıramayacak.

DİSK Basın-İş Maltepe’de CHP’nin mitingini izleyen meslektaşlarımıza görev başındayken bir saldırı girişimi olmuştur. Saldırının… https://t.co/79te2KnA6l
Pazar, 22 May 2022 12:29
DİSK Basın-İş Sendikamızın bir önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi olan mücadele arkadaşımız Mahir Çetin'i kaybedeli 1 yıl oldu. Ma… https://t.co/UQ0VG93nXJ
Pazar, 22 May 2022 09:56